Oppdatert liste på andelsbrev – vi har nå 311 solgte! Det er fortsatt mulig å kjøpe.

Kjøpere andelsbrev løypemaskin pr. 07.03.19

Pr 7.mars 2019 så har IL Aasguten solgt 311 stk andeler til den nye løypemaskinen. Vi mangler da kun 89 andeler på å nå målet vårt med 400 stk solgte andeler.
Vi håper å nå dette målet før 1 april. På Coop Extra Åsen vil det bli hengt opp en plakat som viser hvor mange andeler vi har solgt. Denne vil bli oppdatert jevnlig.
Det er meget gode skiforhold på fjellet nå og i helga er det meldt mye fint vær. Gå inn på skisporet.no for å få den siste oppdatering på når løypene blir kjørt. Vi prøver etter beste evne å ha så bra løyper som mulig men ved store snøfall vil jeg anbefale å ta en titt på skisporet.no før man planlegger turen sin. Vi vil også takke Jarle Husby og Hermann Storflor som kjører den nye løypemaskina. Dette gjør de på dugnad for alle som benytter seg av skiløypene og de bruker mange timer iløpet av en sesong på løypekjøring. Tusen takk for at dere gjør en så viktig jobb.

Det er fortsatt ikke for seint å kjøpe seg en andel for de som ønsker det
Pris pr andel er kr. 500
Innbetaling gjøres enten til konto for IL Aasguten Ski, kontonummer 4484 51 19535 eller på Vipps, nummer «542852» merket med Løypemaskin
Betalingen merkes med «Navn» og «Andelsbrev».
Vi er særdeles fornøyd med å ha med en Duun Industrier AS som vår hovedsponsor.
Det er fortsatt mulig for bedrifter å kjøpe andeler
Alle som kjøper andeler, får tilsendt dokumentet «Andelsbrev IL Aasguten Løypemaskin» ved å sende mail til [email protected]
Ved spørsmål ta kontakt med Torbjørn Ekle, tlf 90999197