Norgescup, junior – Konnerud

Våre eldste ungdommer har i helga vært på norgescup for juniorer i Konnerud. Det er stor stas at vi har utøvere som representerer klubben også nasjonalt.

Simen Hegstad tok seg videre fra kvartfinalen i lørdagens sprint og endte til slutt på en 8.plass. Et imponerende resultat med tanke på at det var 177 løpere til start. Simen sier selv han anser helga som godkjent. Han mener at formen ikke er helt inne, men er fornøyd med å klare målsettingen sin om å bli topp 30 alle dager.

Henrik Einangshaug oppnådde en 78.plass under søndagens renn som beste resultat for helga. Noe han er godt fornøyd med ut fra form. I følge Henrik selv mangler en del på det siste giret enda, men kjenner at han er på tur mot noe.

Kristian Evenhus ble beste nord-trønder i sin klasse med en flott 75.plass i sprintprologen lørdag. Dette var hans beste plassering i Norgescup-sammenheng. Under søndagens renn gikk det tyngre, sprintprologen fra dagen før satt godt i beina. Men helga sett i ett er Kristian fornøyd med egen innsats.

Vi gratulerer alle 3 med flott innsats og gleder oss til å følge dem videre!!

 

Det ligger mye forberedelser bak hvert renn

Kristian har tatt ut alt av krefter!!

Fornøyd Henrik etter å ha tatt ut alt ute i løypa.

Foto: Hege Hegstad, Per Ove Einangshaug og Gaute Evenhus