Åpning av trimtrappa i Torhaugen 27.okt

Det kom godt over 100 stykker i alle aldre, i et fantastisk høstvær oppi Torhaugen på lørdags formiddag. Det var en perfekt start på dagen. Sola tittet fram, det var fyr i bålet og bålkaffen var klar til de første kom. Gode hjelpere sto klare med gratis hamburgere fra Grilstad og et langbord var dekt med hjemmelagde kaker.  Vi fikk solgt flere trappetrinn, så nå er det kun 8 stk igjen. Per Birger Mossing tok mange bilder fra åpningen, talene ligger også ute på youtube.

Anne Grete Nyborg takket alle som har bidratt for å realisere trimtrappa. Fra økonomisk støtte fra kommunen, fylkeskommunen, Aasen sparebank, Åsen sentrumsboliger og alle de som har kjøpt trinn i trimtrappa, til de som har vært til uvurdelig hjelp på dugnad fra i vår til i høst. Rotary har vært med oss hele veien, folk i boligfeltet, kakebakere, Duun smia med navneskilt og trappevanger, maskininnsats fra Per Krisitian Undlien og snekkerbasen vår Roald Sandvik. Vi ønsker at området blir brukt av alle.

Ordføreren er imponert over den dugnadsinnsatsen som er lagt ned her i bøgda og andre steder. Den som sier at dugnadsinnsats er død tar beviselig feil, men for at dugnadsinnsatsen skal leve så må det være noen som går foran og det har det vært i dette tilfelle også. Han håper at området blir mye brukt, noe han er ganske sikker på at det blir. Det har til og med vært en delegasjon fra Roan som ønsket å se på trappeprosjektet her i Åsen.  Han avviser at det er bortkastet å bygge trimtrapper ute. Han ser at det er et tilbud for alle, når det er et område som er tilrettelagt med benker og stier. Det  kan være et tilbud for de som ønsker kun ut å trekke frisk luft, men også for de som ønsker å trene.  Han synes det er artig å få være med å åpne trimtrappa, for det er et viktig tiltak i forhold til folkehelsa og trivsel.