Mentorbesøk av Gøran Johannessen

2018 har vært en begivenhetsikt år for G12 og Martin Haabeth. Ettersom Martin var så heldig å bli trekkt ut til å være en av 16 minihånballgutter i 2018.  Som Minihåndballgutt får man være med på offentliggjøringen av laguttaket til EM 2018. I 2018 ble de invitert inn på en landslagssamling sammen med resten av minilandslaget. Her ble det også landskamp, hvor de fikk være Håndballguttas maskoter!Alle Minihåndballgutta får hver sin mentor på landslaget, og mentoren kommer på besøk for å lede en av treningene til laget deres. 

Mandag, ble det gjennomført en noen annen treningsøkt, da fikk Gutter 12  besøk av Gøran Johannessen.  Gøran Johannessen fortalte litt om seg selv da vi kjørte fra Værnes til Frostahallen, han kommer fra en liten plass. Moi, utenfor Stavanger. Fram til han var 16 spilte han håndball og fotball. Da han var 18 bestemte han seg for å  satse for fullt på håndballen, først noen år for Viking i Stavanger, så ble det etterhvert profflivet i Danmark, og nå spiller han for den tyske klubben Flensburg-Handewitt, sammen med flere fra det norske herrelangslaget. Han tror det kan være enklere å skape gode klubbmiljøer i små klubber som Aasguten, og der han selv startet sin karrierere, da det i mindre miljø kan være enklere å få foreldre til å stille opp, og at barna ønsker å være i et godt miljø sammen med sine klassekamerater.

 

Gøran stilte godt forberdet til økta med guttene, der han hadde fokus på mye småspill, men mange ballberøringer på hver spiller, og lite tid til å stå å vente på tur.

Trenere, foreldre og spillere fra andre lag, fulgte godt med fra sidelinja. Tips ble utvekslet og notert.

 

Etter endt økt ble det selvfølgelig tid til selfies, autografer og gruppebilder.

 

I fravær av at sponsorklær ikke dukket opp, stilte Gøran sporty opp iført Aasgutenklær. (synd vi ikke har seniorlag for herrer i klubben…..)    

 

IL Aasguten takker  Norgeshåndballforbund og Gjensidige for at vi fikk være så heldige “å være en del ” av herrelandslaget dette året. Onsdag 24.oktober er det duket for storkamp i Stjørdalshallen kl 18.00. Norge- Østerrike. Med mange fra Aasguten på tribunen.