Topptur til Skarven 2. september.


Vi i turstigruppa i I.L.Aasguten ønsker også i år å invitere folk med på en lengre fjelltur i Meråker-fjellene. I år går turen til Skarven. Skarven er 1171 m.o.h. og med det Meråkers 4.høyeste fjell. En topp med fin utsikt, dersom været er fint. Turen går i variert terreng, fjellsko/ goretexsko anbefales.

Vi setter opp buss fra Åsen søndag 2. september. Avgang fra Aasen Sparebank kl.08.00. Vi kjører til Sona, og starter turen ved Sildra. Ifølge www.godtur.no er gåturen ca 16 km og gåtid til toppen er ca 4 timer.

Turen er åpen for ungdommer fra 13 år, men de under 16 år må ha med seg en voksen. Gratis buss for 13-19 år, de over 19 år betaler kr.100,- for bussturen. I.L.Aasguten dekker bussutgifter utover dette.

Dette er en lang tur, alle må ha med mat og drikke for å være ute hele dagen. Husk godt skotøy og klær etter vær! Greit å ha med litt ekstra klær i sekken.

Betaling for bussen, er kontant ved avgang. Vi tar forbehold om at det blir bra nok vær til å gjennomføre turen.

Velkommen til å bli med oss på tur!!

Påmelding til [email protected] innen 28.august. Det er også mulig å melde seg på via melding på turstigruppa sin facebook-profil.