Sparebank1 cup Steinkjer

‘Vi vant selv om vi ikke vant’ sa dem etter første kampen jentene på J10. For så gøy var det å få delta på Sparebank 1 cup på Steinkjer sist helg. Og etterpå ble det både kamper med uavgjort resultat og seier på jentene.

Spilletid, spilleplass, individuelle prestasjoner og seier betyr mye for mange, for andre er det sosiale mest betydningsfullt; lagspill favner mye og er krevende, men så gøy det er med håndball/lagspill.

Fredagsettermiddag dro tre lag fra IL Aasguten i samlet tropp til Steinkjer og Sparebank 1 cup. J10, J11 og G11(de stilte for anledning med to lag i cupen, for å sikre mye spilletid for alle spillerene) Innkvartert på Egge barneskole for helga og kamper i Steinkjerhallen. I alt 2500 spillere i action. For lagene fra Aasguten var dette første deltakelse på håndballcup. Og etter tilbakemeldingene å dømme frister det til gjentagelse neste år. Lagene var meldt på i aktivitetsserie, slik at alle lag var sikret å få spille fire kamper i løpet av helga. Siste kamp for 11-åringene var lagt opp etter resultater tidligere i helga, slik at de møtte et lag på samme «nivå» som seg selv, for å sikre jevne kamper og en god kampopplevelse for spillerne, og jevne kamper ble det…

J10 

Fra vf. Maren Grenne,  Maren Ovedie Nordheim, Thea Smedhaug

Luggye Tangoen, Ane Pedersen, Julia Andresen Husby, Helene Ferstad Furan

Eiril Tun Tunset, Ingrid Hegge, Ingeborg Bryhn

Oppsummert for J11, for noen fantastiske minner, både sportslige oppturer med 2 seire og to avgjort. I tillegg er det monner for livet med et godt samhold og det å ha det gøy i lag. Viktige prinsipper for laget er lik spilletid, rullering på spilleplass (tre av sju i mål i løpet av cupen) Og nøkkelordet foran hver en kamp er INNSATS!!! De to uavgjort kampene følels som eier etter som vi la unner med hhv 3 og 2 mål kort tid før slutt, og det sier noe om gutsen og stå på-viljen til jentene, og den er så viktig.

J11 

Laget på bildet: Fv: Runa Sem Juliussen, Karen Anna Aaker, Vilde Pedersen, Lea Hovdal, Rikke Smehaug, Ina Dullum og Mari Berg.

Bak fv: Lagkontakt Lovise Rødbergvik, trener Elin Hagnes Berg og lagkontakt Lise Larsen

G12 som består av 12 spillere ble for anledningen delt i to lag, slik at alle fikk mye spilletid, da laget på banen består av 6 spillere og kampene var på 14 min. De fikk bryne seg mot lag fra Trondheimsområdet, og guttene bet fra seg godt, og det var noen meget jevne og spennende kamper som inneholdt mange gode prestasjoner både i mål og ute på banen. I helgas siste kamper holdt guttene et meget høyt tempo, de var ivrige på å erobre ballen både i forsvar og i angrep, noe som førte til mange fine scoringer i etablert angrep og i kontra.  Full innsats på banen ble ledet av en fantastisk flott heiagjeng. På tribunen var det en høylytt flott gjeng kledd i blått som heiet i de supre spillerne fram til gode prestasjoner på banen.  Og for å gjøre det hele komplett, sponset Coop Frosta avd Åsen oss med frukt og Arntzens bakeri med brød, slik at blodsukkeret var på topp under hele cupen. Og Arntzenbollene som ble servert lørdagskveld toppet hele Cup.

Stor takk til alle som bidro til at spilleren sitter igjen med en fantastisk god opplevelse av cupen.

G11

Bildet g11: (tøffe gutter spiller håndball) FV:Marius F. Furan, Martin Haabeth, Frederik magnus H. Høyseth, Børge Vedul Tronstad, Andreas O.Buberg, Adrian Berg, David J.Rønning, Håkon Selven, Jan Ove Benjamisen Kristian Melhus og Jon Ulrik Hagen.