Fjelltur i Meråker 26.august

Vi i tursti-gruppen i I.L. Aasguten ønsker å invitere folk med til en lengre fjelltur i Meråker-fjellene. Vi har valgt oss ut en tur som heter “Six Summits tour”, hvor man bestiger seks topper over 1000 m i Meråker på en tur. Vi er innom følgende topper; Fonnfjellet, Røsshaugen, Storfjellet, Røsshaugskaftet, Sonlifjellet og Mannfjellet.

Vi setter opp buss fra Åsen lørdag 26. august. Avgang fra Aasen Sparebank kl.08.00. Kjøreturen til Meråker tar ca en time. Ifølge UT.no er gåturen ca 20 km og er estimert til å ta 6t 45 min.

Turen er åpen for ungdommer fra 13 år, men de under 16 år må ha med seg en voksen. Gratis buss for 13-19 år, de over 19 år betaler kr.100,- for bussturen. I.L. Aasguten dekker bussutgifter utover
dette.

Dette er en lang tur, alle må ha med mat og drikke for å være ute på tur hele dagen. Husk godt skotøy og klær etter vær! Lurt å ha med litt ekstra i sekken.

Her er ut.no sin info om turen; https://www.ut.no/tur/2.6003/

Vi har plass til 49 personer i bussen, så her er det første kvinne eller mann til mølla.

Påmelding til turen på mail til [email protected].

Vi tar forbehold om at det er greit vær. Dersom værmeldingen melder vær som gjør at det er uforsvarlig å gjennomføre turen, vil den bli avlyst!

Mvh tursti-gruppa