Losmarka

img_8641img_8607

Da har vi ordnet en rundtur i Losmarka. Turen går i skogen ved Lo gård og på toppen av Losbakken, i Åsenfjord. Turen er ca 3 km lang, går etter sti i skogen.

Kjør til Åsenfjord, kjør mot Solhaug, så videre til boligfeltet i Lofjorden. Parkere ved rundkjøring på toppen av bakken. Det står p-skilt.

Turen kan gåes begge veier. Gå ned losbakken og inn i skogen der skiltet står. Eller så går du litt tilbake den veien du kom fra, mot Lo gård. Når du kommer til skogen står det skilt der. Følg stien og se etter blå merker på tre, stein og pinner. Turen går en del oppover i starten. Når du har gått et stykke, kommer du til en åker. Der skal du gå litt, før du tar til høyre ved en blå pil. Følg stien videre oppover skogen. Når du kommer til toppen, blir det et hogstfelt, og utsikten nærmer seg! Følg stien videre til du ser postkassen. Skriv deg inn!! Det er flere benker der om du ønsker å ta en pause, nyte maten eller nyte utsikten.
Gå videre etter blå pinner og merker mot høyre i hogstfelt. Følg stien til du kommer fram på veien i Losbakken. Gå opp bakken til utgangspunktet for turen.

GOD TUR!!

PS: Det er mange stier inne i skogen, si i fra om den er merket litt dårlig.

img_8640