Bittert tap i jevn kamp mot Kolvereid

Vi visste fra det motsatte møtet i vår at dette ville bli et tett og jevnt oppgjør. I den kampen knep vi til oss en råsterk 0-1-seier i en krig av de sjeldne. Og kampen sto til forventningene, for vi måtte vente helt til det 88. spilleminutt før vi fikk en avgjørelse, men dessverre trakk de gulkledde det lengste strået denne gangen.

Startellever

Startellever v Kolvereid

Benk: Harald Tømmerdal, Christian Sunde, Stian Venseth, Mats J. Nesjø, Daniel Skjerve og Jonas Bäcklund.

Stygg skade

Kampen starter tett og jevnt og uten de store sjansene. Det kriges over hele banen og oppstår mange tøffe, men fair’e, dueller. Bortelagets største mulighet kommer midtveis i omgangen når de på en farlig kontring setter ballen i stolpen. Vår største sjanse i førsteomgang er ikke langt fra identisk, vi angriper på høyre og Tor Erik kommer seg ned til dødlinja, og fra skrå vinkel setter han ballen i nærmeste stolpe. Den situasjonen det snakkes mest om fra førsteomgang er av den negative sorten. Bortelagets Isak Moen trår feil i en duell med Mats Jørgen i det 42. minutt, som gjør at han blir liggende på gresset med store smerter. Ambulanse blir tilkalt og kommer etterhvert til og får gitt hjelp og bringt spilleren til sykehuset. Etter rapportene skal det stå bra til med Kolvereid-spilleren og det skal det visstnok ikke være snakk om noe brudd. Vi ønsker god bedring.

(Foto: Janne Hopmo, Frostingen)

Uheldig i de avgjørende situasjonene

Andreomgang fortsetter i samme spor som den første. Tette dueller over hele banen og sjanser til begge lag. Bortelaget kommer til en stor sjanse på corner tidlig i andreomgang når de header ballen i tverrligger. Kvarteret før slutt kommer vi til vår største sjanse i andreomgang. Undertegnede fanger ballen etter et Kolvereid-angrep. Tommy starter på løp og tar med seg ballen over hele banen, inne på sju meter legger han på tvers inn til en helt ledig Daniel på bakre. Daniel setter ballen kontant i nota, men linjedommeren vinker for offside. Helt feil selvfølgelig.

Mot slutten av kampen åpner det seg veldig og det kunne fort vippet begge veier. Vi kontrer på høyre og bortelaget bommer på offsidefella si. Stian slår ballen litt svakt inn mot en mutters alene Torbjørn som får en litt svak førstetouch, det gjør at bortelaget får kommet hjem, noe som stresser Torbjørn slik at avslutningen med feil fot ender himmelhøyt over mål. Så, i det 88. spilleminutt, kommer målet som avgjør kampen. Bortelaget angriper på venstre, vender spillet med en utsøkt tversover, høyrevingen lurer seg forbi Christian på venstrebacken og ned til dødlinja hvor han slår en presis 45pasning inn i feltet, der får Kolvereids Georg Moen verdens enkleste jobb med å bredside ballen i lengste hjørne fra 10 meter. Dermed ender det med et bittert 0-1-tap i sesongens nest siste hjemmekamp.

 

Daniel setter ballen i nota, men blir avblåst for offside (Foto: Janne Hopmo, Frostingen)

Daniel setter ballen i nota, men blir avblåst for offside (Foto: Janne Hopmo, Frostingen)

Dagens Aasgut

Prisen går denne gang til vår eminente ungfole, Thomas Størdal. Thomas har kommet inn i laget som et friskt pust i løpet av sesongen etter å ha startet ha innledet med spill for B-laget. Etter en kjempematch mot serieleder Vinne sist, hvor han løper motstanderne i senk, får han denne gang prisen for banens beste etter igjen å ha vist sin enorme arbeidskapasitet. Vel fortjent!

Neste kamp

Neste kamp er hjemme mot nabo Nessegutten, mandag 03. september kl. 19:30, vel møtt!

Hovedsamarbeidspartner

Sparebank 1 Midt-Norge

Sparebank 1 Midt-Norge