Sliteseier med ti mann!

Sist lørdag ble høstsesongen sparket i gang da vi tok turen opp til Beitstad. Full av energi etter en god og lang sommerferie var forventningene store til å endelig plukke poeng igjen. Beitstad hadde hevet spillet sitt betraktelig etter 0-10-tapet i Åsen i vår, men likevel rodde vi i land en 2-1-seier, selv med ti man den siste halvtimen.

Startellever

Marius Stenvik
Mats J. Nesjø                         Gisle Olsen                         Gjøran Olsen
John K. Husby Stian Venseth
Frode Reinas Magne Christiansen Erlend Kluken Tommy Kirknes
Harald Tømmerdal

Benk: Kristoffer Vordal, Erik Fresvig, Thomas Schulze, Thomas Størdal

Fartsfull åpning

Det ble en fartsfull åpning på kampen som inneholdt heading i tverrliggeren av Marius, kjemperedning av Harald og mål av hjemmelaget. Målet kom etter corner som Harald måtte gi etter en kjemperedning på et skudd fra skrått hold. Scoringen kom på heading allerede etter fire minutter. Det tok ikke lange tiden før utligningen kom. I det 13. minutt vendte Marius opp med mann i ryggen, kjempet seg inn i feltet og selv med tre Beitstadspillere på seg fikk han satt fart og forsvarerne hadde ikke noe annet valg enn å lage straffespark. Det satte Magne sikkert i mål til 1-1.

Vi styrer spillet i hele 1.omgang og etter 38 minutter får vi uttelling på nytt. Stian vinner ballen på midten og vi setter fart. Stian slår en lekker pasning i bakrom mellom stopper og back, der kommer Gjøran på løp, og med førstetouch fra 16 meter ekspederer han ballen elegant med utsiden av høyrefoten i en vakker bue over keeper. 1-2 står seg til pause. I pausen kommer Kristoffer inn i målet da det på forhånd var avtalt at det ble en omgang hver på keeperene.

Intens andreomgang

Innledningen til andreomgang svinger frem og tilbake. Etter 68 minutter spiller hjemmelaget seg elegant gjennom i midten, Kristoffer er langt ute og går ut for å avverge situasjonen. Det ender med at både ball og mann blir stoppet på tjue meter, dommer vinker spillet videre, men linjedommeren har noe å tilføye. Han mener undertegnede ikke er på ball, har strake ben og kommer med stor fart, ergo farlig spill. Den røverhistorien avfeies av flere parter etter kampslutt, men dommeren står fortsatt på sitt valg og mener bakerste mann felles, ergo rødt kort.

Dermed måtte Harald inn i buret igjen, og med tjueminutter pluss tillegg var det en stor jobb som måtte gjøres for å sikre alle poengene. Den jobben utførte guttene med stor bravur, for foruten en heading i tverrligger i sluttminuttene kom ikke hjemmelaget til de største sjansene. Dermed endte det 2-1 og vi innkasserte høstens første trepoenger.

Dagens Aasgut

Dagens beste for de blå ble matchvinner Gjøran Øien Olsen.

Neste kamp

Førstkommende lørdag, 20. august, kommer Follafoss på besøk på Aasen Sparebank Arena. Kampstart er kl. 14:00, vel møtt!