Det ble kattens lek med musen i søndagens treningskamp da Markabygdingene tok turen ned til Aasen Sparebank Arena, og vi ga oss ikke før vi hadde puttet fjorten baller i nettet til de gulkledde.

Magnus Skammelsrud
Pål Schei

Benken: Gisle Ø. Olsen, Gjøran Ø. Olsen, Marius R. Stenvik, Jonas Bäcklund og Harald Tømmerdal.

Enveiskjøring

Det ble aldri noen reel kamp da vi så å si kjørte over bortelaget fra start til slutt. Anders Gundersen setter inn 1-0 med hodet etter 4 minutter, og derifra ser vi oss ikke tilbake. Mats J. Nesjø setter 2-0 etter 22 spilte på et indirekte frispark etter et tilbakespill til keeper. 3-0 settes av Sondre Lauvås alene med keeper etter 37 minutter, før Pål Schei setter 4-0 rett etter. Dette står seg til pause.

To minutter inn i andreomgang setter Pål sitt andre til 5-0, og nå var det bare et spørsmål på hvor stor seieren skulle bli. Gisle Ø. Olsen setter 6-0, Magne Christiansen setter 7-0 på straffe etter en hands, Magnus Skammelsrud setter 8-0 før Mats J. Nesjø setter sitt andre for dagen til 9-0 ved å skru en corner direkte i mål. Sondre Lauvås får æren av å gjøre vårt tiende og ellevte mål, og samtidig fullføre sitt hat-trick med ti minutter igjen å spille. Like etter setter Marius R. Stenvik inn sitt første til 12-0, før ingen ringere enn Anders Gundersen får sette de to siste like før slutt og samtidig sikre seg sitt første hat-trick i den asurblå Aasguten-trøya. Sluttresultatet ble altså 14-0 i vår favør i det som ble en god treningsøkt på å score mål og holde konsentrasjonen oppe i samfulle 90 minutter.

Vi takker Markabygda for kampen og ønsker dem lykke til med sin første sesong etter oppstarten. De er forøvrig i samme avdeling som vårt andrelag i årets 6.divisjon, og kommer på nytt besøk til Aasen Sparebank Arena allerede om en måned.

Neste kamp

Neste søndag, 24. april, kommer Hegra på besøk til ny treningskamp. Dette blir vår siste test før serien sparkes i gang søndag 01. mai når Beitstad kommer på besøk. Kampstart mot Hegra er kl. 19:00. Vel møtt!