Vil du bli sprek på 7 uker?

Vi vurderer å kjøre i gang et lavterskeltilbud som får deg i vesentlig bedre form på bare 7 uker.

Dette er et treningsopplegg som er utviklet på NTNU i Trondheim og som baserer seg på vitenskapelig forskning. Følgende er klippet fra hjemmesiden til forskningsgruppa:

Cardiac Exercise Research Group (CERG)

– K.G. Jebsen – Senter for hjertetrening

Vi studerer effekten av trening som medisin for å behandle hjerte- og livsstilsrelaterte sykdommer, og har som mål å finne optimale treningsprogram slik at vanlige mennesker får og bevarer en god helse gjennom hele livet.

Denne gruppa har også utviklet et 7-ukers treningsopplegg som garantert vil få deg i bedre form. Om treningsopplegget skriver de selv:

Velkommen til en sju uker lang reise mot bedre kondisjon og helse. Dette programmet passer for både dere som hater, og dere som elsker å trene. Det er tidseffektivt og gir god treningseffekt for både kropp og sjel.

IL Aasguten tenker å stille med “trenere” til et slikt opplegg for å motivere alle som ønsker det. Det er spesielt personer som ikke trener mye fra før som vi tenker at tilbudet rettes mot, siden de andre (dvs. de som trener en del fra før) ikke trenger like mye motivasjon for å gjennomføre noe slikt. Treningsopplegget har ferdig oppsatte treningsdager og øvelser, og absolutt alle kan være med på opplegget.

Hvis du vil vite mer om opplegget, f.eks. se mer om hvilke treninger som skal gjennomføres i løpet av disse sju ukene, kan du gå inn her: CERG

Høres dette interessant ut? Send en e-post til Marta Myhr (eventuelt ta kontakt via Facebook hvis du er der).