To poeng glapp på overtid..

Vi skulle følge opp brakseieren over Ålen med å ta nye tre poeng mot Follafoss/Malm, slik skulle det ikke gå til slutt, for to minutter på overtid presterer vi å slippe inn mål som gjør at kampen ender 1-1.

Det er ikke så alt for mye å si om denne kampen, annet enn at den burde vært vunnet allerede i første omgang. Vi hadde én avtale før kampstart og det var å gå ut i hundre å overraske motstanderen. Det klarte vi etter alle solemerker, for etter knappe to minutter header Pål en kjempeinnlegg fra venstre i tverrliggeren, den står nok å vibrerer fortsatt!

Dette var bare en forsmak på hva Follafoss/Malm skulle få føle på kroppen, for vi fortsetter å kjøre kampen og kommer til sjanse etter sjanse, men det kan virke som at vi brukte opp alt hellet i siste kamp mot Ålen, for ballen ville ikke inn. Kan heller ikke si at det var en god keeper sin fortjeneste, for vi kan det faktisk til helt selv. Men etter 32 minutter skulle den endelig sitte. Vi får frispark midt på banehalvelden deres, dødballekspert Erlend tar fart, svinger kula perfekt inn midt foran mål og der kommer Pål flyvende og stanger inn 1-0, fortjent!

Etter dette får vi både én, to og tre nye sjanser til å sette flere i kassa, men det ville seg ikke helt og vi går til pause på 1-0.

I pausen blir vi enige om at å vinne 1-0 i dag er helt ok, for hellet er ikke helt med oss selv om spillet er ok, men én ting var klart, NULL bakover! Vi går ut i andre som vi startet første, full gass fra start for å sette nummer to. Tiden går og målet lar vente på seg. Follafoss/Malm kommer sjelden på noen skumle visitter og undertegnede har lite å gjøre. Vi skulle helt klart hatt straffespark midt i andre omgang, og som F/M-spilleren sa; “den eneste på stadion som ikke så at det var straffespark var dommeren!” Enough said.

Men som så mange ganger før i slike kamper når man ikke får satt spikeren i kassa så får motstanderen tro på at de kan få med seg noe. Midtveis i andre omgang tar de mer og mer over spillet og det vises godt at de har fått mer tro mens vi har blitt en gjeng med reddharer som frykter utligning mer enn tro på å score fler. Men det skal ikke skje før i det 92. minutt, to minutter på overtid, de ruller opp et angrep på vår høyre side, F/M-spilleren vender av backen, går innover i banen og slenger ivei et venstrebenskudd mot lengste hjørne som undertegnede bare klarer å slå videre inn i mål. Det skal sies at matta skal ta litt av skylden for den spretten som kula får rett foran mål er ikke helt naturlig. Men det ender altså 1-1 i en kamp vi burde ha vunnet med minst 3-4 mål etter spill og sjanser, dessverre er ikke fotballen helt rettferdig og man må regne med noen små smeller mot antatt svakere lag. Vi ser fremover og gleder oss til å besøke Beitstad kommende mandag den 22. juni.

Kampfakta:
32´ 1-0 Pål Schei (Erlend Kluken)
87´ Rødt kort (to gule) Stian Venseth (Aasguten)
87´ Rødt kort Benjamin Skjærvik (Follafoss/Malm)
92´ 1-1 Ukjent (Ukjent)