Godt Nytt år.

I 2014 har vi vokst godt , vi er nesten 750 medlemmer i laget. Det er nesten halvparten av alle innbyggerne i bygda vår. Vi setter pris på at så mange støtter opp om laget sitt , og det er bra at så mange i alle aldre er aktive. Vi fikk aktivisert flere voksne når Treningssenteret for medlemmer kom i gang.

De viktigste “medlemmene” vår er kanskje de yngste , med dagens dataalder så trenger langt flere den aktiviteten de kan få igjennom tilbudene det lokale idrettslaget kan tilby. De yngste er de fra 6- 19 år , er det sånn at noen savner tilbud så kan vi kanskje løse noen ønsker  , men vi sliter jo med fasiliteter som feks. Idrettshall.

Idrettsåret 2014 startet med en snøfattig vinter og det 62  Høgseterrennet ble avlyst , vi fikk en fantastisk sommer med mye fotball ,friidrett og Grendakamper . Det ble en spennende sesongavslutning for seniorfotball som endte med opprykk til 5. Divisjon (Gratulerer.) Nå er det Treningssenter sesong igjen og det er spesialtilbud for skoleungdom og de som ønsker kun Juletrening. Og i Lysløypa er det mulig å gå på ski for å trene til det 62. Høgseterrennet som går 1. Mars 2015 fra Åsen -Vårtun i Skjelstadmark.

Vil ønske alle aktive ,dere som støtter laget i bygda , våre sponsorer , alle som stiller på dugnad , og de som tar på seg verv  i laget .

God Jul og Godt Nytt År.

Leder IL Aasguten

Kjell Olav Einarsve

 

 

images (2)